Vereeuwig simpel je favoriete zelfgemaakte vakantiefoto’s
Je wil die heerlijke vakantie maar niet vergeten. Heerlijk luieren in de warme zon op Madeira. Door de mooiste tuinen struinen en ’s morgens vroeg een espresso drinken in de gezellige koffiebar om de hoek van het appartementencomplex.

© pixabay.com

In één van die tuinen heb je onwijs mooie foto’s gemaakt die bijzonder goed gelukt zijn, al zeg je het zelf. Je vriendin zei nog dat het mooi zou zijn om die bij je thuis aan de muur te hangen. Zelf heb je nog een leuker idee gekregen na het surfen op het internet. Goedkoop stickers drukken had je ingetikt. En de leukste ideeën kwamen naar voren.

Foto aan de muur

Je ziet het al helemaal voor je. De grote lege muur waar je tegen aan kijkt als je in bed ligt. Daar die ene foto met die Paradijsvogelbloem, de Strelitzia Reginae. Die wil je op groot formaat sticker laten maken. Kun je daar elke avond mee in slaap vallen en elke ochtend heerlijk mee wakker worden.

Voordelig

Een grote muursticker van je favoriete vakantiefoto bestellen is hartstikke makkelijk op het internet. Je kunt heel simpel online je foto uploaden nadat je gekozen hebt wat voor sticker en afmeting je wil. De prijs valt reuze mee! Je doet er gelijk een aantal kleinere stickers bij, om weg te geven en om op je koelkastdeur te plakken. Je kunt helemaal je eigen formaat bepalen en de fotosticker wordt gratis thuis bezorgd. Met je gedachten ben je alweer terug op Madeira. Een fantastisch eiland waar je wel zou willen wonen. De mensen zijn er zo vriendelijk en de lucht is superfris. Veel schoner dan in Nederland, je ruikt het verschil meteen als je terug komt op Schiphol. Maar ja, het eiland ligt dan ook in de Atlantische Oceaan, vrij van luchtverontreiniging. Het ruikt er ook zo lekker! Dat komt natuurlijk door al die bloemen. Het wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd. Je hebt weer helemaal zin om weer de volgende reis naar Funchal te boeken. Maar eerst even op je computer bij die stickerfirma op Start met bestellen drukken.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *