Verjaardagstaarten voor kinderen (en het kind in jou)
Als je het fotoalbum van mensen openslaat zal snel opvallen hoe belangrijk verjaardagstaarten voor kinderen eigenlijk zijn. Steevast wordt er een prachtige foto van het unieke stuk gemaakt vlak voor de bende hongerige schavuiten het geheel verorbert. Een goede verjaardagstaart is een herinnering voor de eeuwigheid en dat brengt heel wat druk met zich mee voor de ouders of de persoon die de verantwoordelijkheid over de aankoop krijgt. Je moet er immers niet alleen voor zorgen dat de kinderen er helemaal weg van zijn: ook de volwassenen moeten zich erin kunnen vinden. Omdat die moeilijke combinatie verre van evident is tonen we even ons goede hart en zetten enkele opties voor je op een rij.

verjaardagstaart

1. Snoeptaart
Voor wie gemakkelijk wil scoren en toch een hit afleveren in weinig tijd is er geen betere keuze dan een echte snoeptaart. 1 + 1 is niet altijd twee maar soms ook gewoon drie en deze taart is daar misschien wel het beste bewijs van. Simpel en verre van arbeidsintensief: altijd een goed idee.

2. Geconfijte fruit taart
In plaats van bakken slagroom en kilo’s glazuur kan je misschien opteren voor wat geconfijt fruit als vulling en versiering te gebruiken. Kinderen zijn er bijna even gek van als van echt snoep en bovendien geeft het je hele taart een leuke, kleurrijke uitstraling.

3. Hagelslag taart met botercréme
Een heerlijk smeuig alternatief voor de traditionele taarten is een taart gevuld met zelfgemaakte botercrème. Moeilijk te maken is dat overigens niet, binnen een paar minuten kan je al een heerlijke botercrème voor je neus hebben staan. Werk het geheel af met wat hagelslag in regenboogkleuren en je hebt een taart die zo op instagram kan.

4. Jelly bean taart
Jellybeans zijn nog niet volledig doorgedrongen zoals het zou moeten in Europa. Nochtans is dit lekkere, gekleurde snoepgoed al decennia lang een regelrechte hit in de Verenigde Staten en vele andere delen van de wereld. Bovendien kan je deze suikerbolletjes gemakkelijk en snel gebruiken voor een prachtige taartversiering. De Jelly beans per kleur verzamelen en in laagjes over de taart leggen en het lijkt meteen een echte topper.

5. Piñata taart
Voor een echt leuke verrassing steek je het centrum van je taart tsjokvol snoep. Zo heb je meteen een dubbel vieringsmoment. Eentje voor de taart zelf en eentje voor de vulling. Een echte aanrader is om de taart met smarties te vullen. De heerlijke chocoladesmaak is een mooi complement voor de rest van iedere taart.

6. Lollypop taart
Simpel maar effectief. Haal je gewoon de grootste, meest kleurrijke lolly’s in huis en je hebt de ideale versiering voor iedere taart. Simpelweg eventjes de lolly’s in de taart steken en je bent klaar voor ieder feest. Je kunt deze nostalgische vorm zelfs als kaars verkrijgen mocht je het willen combineren met een uitblaasmoment.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published. Required fields are marked *