Vijf leuke haarstijlen voor dames met blond haar
Heb jij blond haar en heb je al een tijdje hetzelfde kapsel, omdat je niet zo goed weet wat je met jouw blonde lokken moet doen? Dan helpen wij je graag om inspiratie op te doen voor een nieuw kapsel. In dit artikel maak je kennis met vijf leuke haarstijlen voor dames met blond haar, die je eenvoudig bij de kapper kunt laten knippen om altijd stijlvol door het leven te gaan.

© Pixabay.com

Stijl #1: halflang haar met een lichte kleur
Met halflang haar bedoelen we lokken die ongeveer tot de schouders komen. Knip je jouw haren af tot net op of net boven de schouders en geef je jouw lokken een iets lichtblonde kleur, dan heb je echt een trendy en zomers kapsel. Een celebrity die liet zien dat dit kapsel erg geschikt is voor de warme zomermaanden, is Kate Bosworth. Door de halflange en iets lichtere lokken zag zij er niet alleen trendy en zomers uit, maar kwam haar kaaklijn ook extra goed uit.

Stijl #2: blond haar met een warme tint
Staat het iets lichter blonde haar niet zo mooi bij jouw huid, dan kun je er ook voor kiezen om een warme tint aan jouw blonde lokken te geven. Dit is niet alleen mooi in het voorjaar en de zomer, maar ook zeker in de herfst en in de winter. Zeker als jouw gezicht ook een rode ondertoon heeft, is een warme tint in jouw blonde haar erg mooi.

Stijl #3: een natuurlijke look
Doe jij het liefst zo min mogelijk aan je kapsel? Dan heb je geluk, want de natuurlijke look is weer helemaal terug op de rode loper, op de catwalks en in het straatbeeld. Het enige wat je hoeft te doen om jouw haar in een natuurlijke look te krijgen na het wassen, is het uitkammen van de klitten en eventueel het toevoegen van een anti-pluis haarproduct. Verder kun je jouw haar gewoon laten drogen en laten vallen zoals het natuurlijk valt.

Stijl #4: donkere wortels, lichte puntjes
Een andere stijl die je kunt nastreven als je er echt trendy bij wil lopen dit voorjaar, is de stijl van de donkere wortels en de lichte puntjes. Voer je deze stijl goed door bij jouw kapsel, dan heb je een mooie verloop in jouw kapsel. De donkere wortels zijn overigens niet zo geworden door het uitgroeien van verf, maar worden gewoon een of twee tinten donkerder geverfd bij de kapper. De lichte puntjes daarentegen zijn juist een of twee tinten lichter dan de rest van het haar.

Stijl #5: stijl haar over één schouder
Heb je van nature stijl haar of heb je jouw haar behandeld met een stijltang, dan kun je jouw kapsel mooi over één schouder dragen. Een celebrity die ons liet zien dat dit erg mooi is, is Gigi Hadid. Zij droeg haar stijle haar netjes, maar toch stoer door een zijscheiding te maken en al het stijle haar op één schouder te dragen.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *