Vijf redenen waarom je bij Domino’s Pizza een pizza moet bestellen
Je hebt zin in een pizza, maar waar kun je die het beste bestellen? De ene pizzeria is immers de andere niet. Je wilt dat je pizza smaakvol en warm is. Toch kan er aardig wat variatie in het aanbod aan pizzeria’s zijn. Soms worden de pizza’s vrijwel koud bezorgd of zijn ze aangebakken en klef. In dit artikel bespreken we waarom je het beste een pizza kunt bestellen bij Domino’s Pizza. Zo worden de pizza’s van Domino’s Pizza altijd met verse producten bereid en is er een uitgebreid menu. Je krijgt altijd een uitstekende pizza bij Domino’s Pizza!

© Pexels.com

1. Je verse pizza kun je heerlijk laten bezorgen door Domino’s Pizza
Als het slecht weer is, en je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je heerlijk met je gezin of vrienden op de bank blijven zitten terwijl je een pizza bij Domino’s Pizza bestelt. Je hoeft je geen zorgen te maken over of er een goede maaltijd op tafel staat. De pizza’s van Domino’s Pizza worden namelijk vers bereid in de pizzeria. Het deeg wordt met de hand tot een verrukkelijke pizzabodem gekneed, de tomatensaus is volgens het huisgemaakte eigen recept en de groenten zijn knapperig en vers. Met Domino’s Pizza creëer je een smaakvol gerecht voor op tafel!

2. De pizza’s van Domino’s Pizza zijn veelzijdig en variabel
Omdat de pizza’s vers worden bereid, nadat je je bestelling hebt gedaan, is het mogelijk om eindeloos met de pizza’s te variëren. Je kunt zelf je eigen bodem kiezen, de hoeveelheid kaas, saus en toppings. Of je nu groente, vlees of vis op je pizza wilt, het is allemaal mogelijk. Houdt jij van ananas met shoarma op je pizza? Geen enkel punt, je kunt zelf je pizza samenstellen. Als je niet helemaal zeker weet wat voor pizza je wilt bestellen, kun je ook uit het menu een pizza kiezen. Het menu is zeer uitgebreid, zodat er zowel voor de vegetariër als de vlees-eter een pizza te vinden is. Ook kun je kiezen uit een half-half pizza. Dan kun je twee smaken op hetzelfde moment uitproberen.

3. De pizza’s worden zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd
Als je een pizza wilt laten bezorgen, is het vaak omdat je zelf geen zin hebt om te koken of boodschappen te doen. Een pizza is snel en gemakkelijk bij je thuis afgeleverd. Je hebt dan vaak geen zin om lang op de pizza te wachten. Domino’s Pizza begrijpt dat je jouw pizza zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd wilt hebben. Daarom doen wij er alles aan zodat de pizza vlot bij jou terechtkomt. Meestal bezorgen wij de pizza’s binnen een half uur, vooral in de grote steden waar veel vestigingen zijn. De gemiddelde bezorgtijd van onze pizza’s is slechts 22 minuten.

4. Volg jouw pizza op de voet met de Pizza Tracker
Wat zeer handig is als je een pizza bij Domino’s Pizza bestelt, is dat je de pizza helemaal kunt volgen. Vanaf dat je pizza besteld is, kun je het gehele proces bijhouden op de website met de Pizza Tracker. Je ziet wanneer de pizza in de oven ligt, wanneer hij klaar is voor levering en hoe de bezorger bij jou aan de deur komt. Hoe meer pizzapunten je op het wiel vindt, des te dichterbij jouw bestelling is. Door de GPS track kun je precies zien waar de pizza bezorger is. Zowel voor jong en oud is het leuk om dit proces te bekijken.

5. Voordelige prijzen bij Domino’s Pizza
Een pizza thuis laten bezorgen hoeft zeker niet duur te zijn. De prijzen van Domino’s Pizza zijn zeer voordelig. Zowel bij de filialen als op de website zijn veel aanbiedingen te vinden. Ben je benieuwd welke aanbiedingen we nu hebben? Bekijk dan nu op de website welke voordelige pizza je nu kunt scoren! Eet smakelijk!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *