Waarom een salontafel wel erg handig is…
Een salontafel? Waarom zou je die neerzetten, neemt alleen maar plaats in! Tenminste, dat lijken sommige mensen nog weleens te denken. Nu denk jij dat misschien wel, dus laten we eens gaan kijken waarom dat toch niet helemaal opgaat. En eigenlijk is een salontafel gewoon erg handig! In de eerste plaats om precies die reden waarom een tafel een tafel is: je kunt er tenminste je glas of kopje koffie op kwijt. Krijg je koffie en een lekker taartje aangeboden, maar ontbreekt een tafeltje? Tja…dan heb je pech! Gebakje op schoot en een kopje koffie in je handen en hoe je dat dan ook nog gewoon naar binnen gewerkt krijgt: tja… Maar er zijn dus meer redenen om toch te kiezen voor een salontafel!

© pixabay.com

Gewoon omdat het mooi is

Een mooi interieur vraagt soms om bepaalde accessoires. Een salontafel in dezelfde sfeer als de rest van je interieur ziet er gelikt uit. Heb je een stoere inrichting dan past hier natuurlijk prachtig een industriële salon tafel bij. Of ga je voor een mooi romantisch tafeltje, die perfect matcht met je gordijnen en kasten? Maar heb je er ook al eens aan gedacht om juist van je salontafel een eyecatcher te maken? Geef juist dit tafeltje de kans om te schitteren en op te vallen. Een knalrood geval in een zwart/wit interieur, bijvoorbeeld. Waarbij je het rood hier en daar ook in kleine details laat terugkomen. Of ga bij een landelijk interieur, die overwegend uit naturel hout bestaat, voor een zachtgroen houten tafeltje. Durf gewoon!

Opbergruimte

Dat het tafeltje plaats in zou nemen is maar ten dele waar. Natuurlijk neemt het de plek in van zijn afmetingen. Maar als je een tafeltje met bijvoorbeeld laatjes neemt, of met zo’n handige opbergplank eronder, dan kan je er dus wel het één en ander in kwijt. En de ruimte wat die spulletjes innemen, bespaar je nu dus juist weer.

Mooie plek voor een plant of…

Misschien heb je een huis met veel deuren en/of ramen, waardoor er weinig kastruimte is. In die gevallen zou je je salontafel kunnen gebruiken om toch wat snuisterijen, een foto of een plant neer te zetten!

En altijd weten waar je afstandsbediening is…

Ben je ook altijd je afstandsbediening kwijt van de tv? Ook dat hoeft niet meer. Die ligt immers standaard op het lage tafeltje! Een salontafel kopen is dus zo gek nog niet!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *