Waarom hebben flyers een geweldige impact?
Dagelijks krijg je allerlei prikkels. Op straat, in de stad, in winkels, in de bioscoop en niet te vergeten thuis via de televisie. Bedrijven zijn constant op zoek naar die juiste prikkel die jou tot een aankoop over laat gaan. Reclameprikkels zijn hard nodig voor die bedrijven want als je niet weet dat ze er zijn, koop je er ook niets. Nu wil je met jouw webshop ook reclame gaan maken en je hebt besloten zelf een flyer te ontwerpen.

© pixabay.com

Het is je opgevallen dat flyers een geweldige impact hebben. Waarom eigenlijk? Een flyer is al vanaf oudsher een gigantisch goed marketinginstrument. De consument krijgt het namelijk rechtstreeks in handen! En als je jouw flyer goed laat opvallen breng je jouw webshop perfect en duidelijk onder de aandacht van je prospect. Een bijkomend voordeel is dat ze goedkoop zijn, waardoor je niet veel geld kwijt bent aan reclame maken.

Voorbeelden

Om te beginnen is en blijft de papieren boodschap een bijzonder goed marketinginstrument in reclameland. Vaak wordt de flyer aangepakt en meegenomen en blijft deze thuis liggen. Op deze manier krijgt jouw reclameboodschap een bewaarfunctie mee: het wordt ergens neergelegd en er wordt steeds op gekeken. Je kunt ook de flyer nog interessanter maken door er een kortingscode op te vermelden, dan zullen de mensen hem zeker niet weggooien! Geld weggooien doen mensen niet zo snel. Je hebt een groot bereik, omdat het een tastbaar object is en mooi om naar te kijken, kan het gebeuren dat hij zelfs op plaatsen terecht komt waar je niet aan gedacht hebt. Kortom, je kunt met een pakkend ontwerp, met in het oog springende kleurschakeringen, jouw product op een originele wijze perfect onder de aandacht brengen. Je kunt ook heel gericht jouw doelgroep rechtstreeks bereiken door in of buiten dat hippe eetcafé te flyeren.

 

 

Ontwerp
Flyers ontwerpen en drukken is niet alleen heel erg leuk, maar dus ook winstgevend. Een flyer maken kun je gemakkelijk zelf, zodat de kosten niet te hoog zullen uitvallen. Een flyer drukken kun je door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. Het ontwerp heeft grote invloed op de manier waarop jouw boodschap bij je toekomstige klant overkomt. Zorg dat dit ontwerp ook bij de uitstraling jouw webshop past, zodat de boodschap herkenbaar is. Heeft jouw webwinkel een hippe look, verwerk dat dan ook in je ontwerp. Flyers maken is supertof, flyers laten maken is leuk en flyers drukken laat je doen!Lees nog meer over:, , , , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *