Waarom online alcohol bestellen steeds populairder wordt
Online eten bestellen doet iedereen al jaren, maar wist je dat je ook online alcohol kunt bestellen? Het wordt steeds populairder om alcohol online te bestellen in plaats van naar de winkel te gaan. Momenteel bestelt al 16% van de consumenten regelmatig alcohol online. Er zijn verschillende redenen waarom mensen drank bestellen bij een online speciaalzaak zoals drankdozijn.nl.

© pixabay.com

Ruim assortiment

De belangrijkste reden voor mensen om online drank te bestellen is dat je keuze hebt uit een ruimer assortiment. Niet iedere winkel kan namelijk het complete assortiment kwijt in het geval van Gall & Gall doordat bijvoorbeeld het ene winkelpand kleiner is dan het andere. Het complete aanbod past simpelweg niet in de schappen. Online heb je wel de keuze uit het complete assortiment. Door online te bestellen is het daarnaast veel overzichtelijker wat er allemaal verkrijgbaar is. Op de website van de speciaalzaak kun je vaak eenvoudig filteren en zo het assortiment bekijken. In de winkel moet je soms op zoek naar een specifieke fles terwijl je online eenvoudig een selectie kunt maken. Stel je zoekt een specifiek soort wijn. In de winkel kun je de winkelbediende om hulp vragen, maar online filter je zelf eenvoudig op het soort wijn, de druif het land, de regio, de prijs en nog veel meer.

© pixabay.com

Je hoeft de deur niet uit

Als je drank gaat halen moet je doorgaans veel sjouwen. Veel mensen slaan direct flink in als ze naar de drankhandel gaan, waardoor je al snel met een aantal flessen thuiskomt. Online bestellen bespaart niet alleen veel tijd doordat je de deur niet uit hoeft, maar je hoeft ook nog eens niet zelf te tillen. Jouw bestelling wordt namelijk gewoon thuisbezorgd, vaak tot in de keuken. Als je jouw bestelde drank het liefst afhaalt in de winkel kan dit meestal ook gewoon.

Makkelijk korting scoren

Online kun je eenvoudig zien welke dranken er allemaal in de aanbieding zijn. In de winkel zie je soms door de vele bomen het bos niet meer. Door online jouw alcohol te bestellen kun je daardoor wel eens goedkoper uit zijn dan wanneer je naar de winkel zou gaan. Als er een spaaractie of een andere actie aan de gang is bij een alcohol speciaalzaak kun je hier over het algemeen ook online aan meedoen. Je krijgt de zegeltjes of wat je nodig hebt om mee te doen gewoon meegeleverd met je bestelling. Daarnaast word je bestelling boven een bepaald minimumbedrag vaak gratis bezorgd, waardoor je niet onnodig geld uit moet geven aan de verzendkosten.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *