Wat als je hem bedrogen hebt?
Denk nooit dat het jou niet zal overkomen, dat jij nooit je partner zal bedriegen. Dat kan je immers nooit met zekerheid zeggen. Zoiets overkomt je of het overkomt je niet. Gebeurt het wel, dan moet je je hierdoor slaan. En wij zeggen je hoe.

© Pixabay.com

Is het een éénmalig accidentje? Dan houd je het best voor jezelf. Eerlijkheid is een grote troef in een relatie, maar je gaat hem alleen maar kwetsen en hij zal je nooit meer vertrouwen. Is het echter een iets langer avontuur? Dan heb je helaas geen andere keuze om alles op te biechten. Je kan echt niet van twee walletjes blijven proeven. Aan jou om een (verstandige) keuze te maken.

Vertel niet te veel aan je nabije omgeving. Mensen staan snel met een oordeel klaar en eigenlijk hoeft niemand zich met jouw leven te bemoeien.

Stel jezelf de vraag waarom je bent vreemdgegaan. Mis je iets in je huidige relatie? Doe er dan alles aan om hier verandering in te brengen.

Komt hij erachter? Dan kan je niet anders dan toegeven dat je fout bent geweest. Ontkennen heeft dan echt geen zin meer. Vertel hem dan pas elke details en probeer eruit te geraken.

Succes.Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *