Wat als je je vakantieliefde niet kan loslaten?
Vakantieliefdes… je weet op voorhand dat er aan alle sprookjes een einde komt, maar wil je dat ook wel? Wat als je deze vakantieliefde echt niet los kan laten?

© Pexels.com
  • Zet alles eens goed op een rijtje… Zie jij een toekomst in deze relatie? Zo niet, verbreek dan alle contact. Je moet jezelf niet langer kwellen, beter de korte pijn. Hij leidt daar zijn leven, jij hier. Probeer tot dat besef te komen.
  • Denk ook eens aan wat je eigenlijk mist. Mis je je vakantielief, of eerder de sfeer die er heerste. Want weet dat deze vakantiesfeer zeker meespeelt. Het is mooi weer, je bent verlost van alle stress, je kan er tot rust komen, enz.
  • Beeld je eens in hoe het zou zijn als jullie een koppel zouden vormen en de draad van het dagelijkse leven zouden oppikken. Zou het dan nog steeds zo goed klikken tussen jullie?
  • Als je hem echt graag ziet, praat er dan met hem over. Bespreek wat voor toekomst er voor jullie klaarligt en hoe jullie dit zien gebeuren. Laat hem eventueel eens naar hier komen en zie wat er gebeurt!
  • Aan jou de keuze!

Hebben jullie al een vakantieliefde gehad en hoe is het afgelopen bij jullie?Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *