Wat doen alvorens je een woedeaanval krijgt?
Het is niet altijd even makkelijk om alles controle te houden. Soms slaan de stoppen gewoon door en is het allemaal een beetje te veel. Iedereen maakt dat wel eens mee. Toch moet je elke situatie de baas zijn, ook als het op woedeaanvallen aankomt. Hier volgen enkele tips om de gemoederen een beetje te bedaren en om te voorkomen dat je uit je vel schiet!

© Pixabay.com

Het welgekende trucje helpt echt: probeer in gedachten tot tien te tellen. Je wordt er rustiger van en je zal het waarschijnlijk niet meer nodig vinden om zo te keer te gaan.

Probeer na te denken over wat je precies zo boos maakt. Is het een welbepaalde persoon? Is het een situatie waar je je niet goed in kan vinden? Als je de oorzaak weet, kan je alles een beetje meer relativeren. Soms kan niemand er iets aan doen, dus moet je je ook niet op iemand afreageren.

Denk na over hoe andere personen in jouw geval zouden reageren. Je hebt vast wel iemand waar je naar opkijkt. Wat zou hij/zij doen? Is het wel verstandig om zo kwaad te zijn? Wie help je hiermee?

Met deze tips raak je al een heel eind verder. Relax!Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *