Wat draag jij bij zomerse temperaturen?
Als het zomert, draag je graag luchtige kledij. Maar is dit ook altijd even gepast op de werkvloer? Uit een Nederlands onderzoek blijkt dat maar liefst 49 procent van de Nederlandse werknemers het niet kunnen vinden als er iemand om het werk een t-shirt, teenslippers of short draagt.

© Pexels.com

20 procent van de ondervraagden geeft toe zomerse kledij op het werk te dragen. Er zijn er ook bij die zeggen dat het hen niet uitmaakt of collega’s in zomeroutfit komen werken of niet, maar tegelijk toegeven dat ze dit zelf nooit zouden doen.

Het is inderdaad niet zo evident om te bepalen wat wel of niet kan in een professionele sfeer. Experts geven daarom de raad om te kijken naar de outfit van je baas. Draagt hij of zij een jeans, dan kan jij dat zeker ook. Ben je toch niet helemaal zeker, ga dan eens te rade bij je werkgever.

Voor mannen is het uiteraard makkelijker om zich aan te passen aan het warme weer dan voor vrouwen. Mannen kunnen hun maatpak dragen in een lichtere stof, hun jas uitdoen en de mouwen wat oprollen.

Vrouwen kunnen eventueel korte mouwen dragen met een lange rok of een luchtige broek. Linnen is een zeer lichte stof, dus een aanrader!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *