Wat je handtas over jou vertelt
Je handtas vertelt meer over jou dan je zou vermoeden. Iedereen heeft wel een favoriet exemplaar, maar wat zegt je tas nu over jou?

© Pixabay.com

Socioloog Jean-Claude Kaufmann heeft het fenomeen bestudeerd en heeft er zelfs een boek over geschreven: ‘Sac, un petit monde d’amour’. Hierin beschrijft hij vier modellen die iets over jou vertellen:

De trendy bag
Als je altijd graag met de laatste trends mee bent op gebied van handtassen, sta je graag in de belangstelling. Je hecht veel belang aan hoe je eruit ziet, en het maakt niet uit hoeveel dat eventueel zou kunnen kosten.

Kleuren
Houd je van felle kleuren in je tas? Dan val je graag op. Je zoekt aandacht door kleur te brengen in een accessoire. Misschien voel je je zelfs een beetje onzeker en wil je op die manier de aandacht naar dat ene accessoire toetrekken in plaats van jezelf.

Minitasjes
Heb je een minitasje, dan ben je een georganiseerd persoon. Je weet alles netjes te houden. Evenwicht is belangrijk in je leven.

De maxitas
Je bent een zelfstandig persoon die de touwtjes stevig in handen heeft. Het is dé tas voor werkende vrouwen die heel zelfzeker zijn.

Waar behoor jij toe?Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *