Wat onthult jouw ascendant?
Ontdek hieronder wat jouw ascendant onthult over jouw persoonlijkheid.

© Pixabay.com

Ascendant Ram

Je bent impulsief en moedig en hebt een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Soms kun je echter tactloos te werk gaan. Jouw kinderlijke spontaniteit is ontwapenend voor anderen. Beste match: Weegschaal, Leeuw en Boogschutter.

Ascendant Stier

Je komt zachtaardig en passief over, maar daarachter schuilt koppigheid. Je verliest je geduld alleen als je je bedreigd voelt. Je bent een ware controlfreak, iets waar anderen vaak te laat achter komen! Beste match: Schorpioen, Maagd en Leeuw.

Ascendant Tweeling

Je bent een geboren communicator en vaak voer je meerdere gesprekken tegelijkertijd. Omdat je snel verveeld bent is veel zelfdiscipline nodig om je doelen te bereiken. Beste match: Boogschutter, Weegschaal en Waterman.

Ascendant Kreeft

Je hebt een sterke behoefte om je geliefden te verzorgen en oprechte empathie voor anderen. Je kan echter slecht tegen afwijzingen en je kan ook humeurig zijn. Beste match: Steenbok, Schorpioen en Vissen.

Ascendant Leeuw

Je hebt een indrukwekkende aanwezigheid en als je accepteert dat je niet altijd in het middelpunt kunt staan, kun je relaxed en speels zijn. Je bent loyaal, maar niet altijd even empathisch. Beste match: Waterman, Ram en Boogschutter.

Ascendant Maagd

Je bent een gecompliceerd mens. Je kan hard zijn voor jezelf omdat je nooit aan je eigen standaarden lijkt te voldoen. Je bent wel een enorme bron van praktische kennis en je ziet er altijd jong uit voor je leeftijd. Beste match: Vissen, Ram en Stier.

Ascendant Weegschaal

Door je charmante, eerlijke en rechtvaardige aard raak je vaak verwikkeld in conflicten. Het best uit je dit in de werksfeer en niet in je persoonlijke relaties. Beste match: Waterman, Tweelingen en Ram.

Ascendant Schorpioen

Je bent geheimzinnig en geeft weinig weg. Als je eenmaal verliefd wordt, dan ben je verloren en een vijand voor overspelige geliefden. Emoties zijn belangrijk, maar je houdt ook van geld op de bank. Beste match: Stier en Kreeft en Vissen.

Ascendant Boogschutter

Je bent vriendelijk en open, maar soms ook onhandig. Je hebt een warme persoonlijkheid en je bent geïnteresseerd in alles, behalve gebonden zijn. Onrust jaag je weg door nieuwe avonturen op te zoeken. Beste match: Tweelingen, Leeuw en Ram.

Ascendant Steenbok

Je komt ernstig over, maar daarachter schuilt een droog gevoel voor humor. Je bent standvastig als het op geld en verantwoordelijkheid aankomt, omdat je verplichtingen serieus neemt. Beste match: Kreeft, Stier en Maagd.

Ascendant Waterman

Je houdt van mensen, maar je geliefden kunnen zich soms verwaarloosd voelen. Je hebt een eigenzinnig soort charisma. Daarom trek je bijzondere mensen en onverwachte avonturen aan en je geniet er enorm van. Beste match: Leeuw, Tweeling en Weegschaal.

Ascendant Vissen

Omdat je gevoelig en sympathiek bent, zuig je alle emoties in je omgeving op als een spons. Je haat confrontatie en stelt mensen van wie je houdt niet graag teleur. Beste match: Maagd, Kreeft en Schorpioen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *