Wat zijn de leukste sextoys in sexshops?
Het bezoeken van een sexshop is een steeds populairder wordende bezigheid. Zeker in de afgelopen maanden waarin er maar weinig buitenleven mogelijk was, is er een grotere vraag ontstaan naar erotische artikelen. Steeds meer Belgen bezoeken een erotische winkel voor spannende artikelen die een extra toevoeging zijn op het seksleven of voor speeltjes die het masturberen aangenamer maken. Bij veel sexshops (zeker in online winkels) zie je een groot assortiment van allerlei soorten seksspeeltjes. Je valt letterlijk met je gat in de boter, waardoor je soms echt niet meer weet welk speeltje nou het beste is. Vandaag bekijken wij de erotische artikelen van een aantal seksshops in Belgie. Wij nemen de leukste sextoys door voor mannen, vrouwen en koppels en geven je tips over welke toys het proberen waard zijn. Benieuwd naar de uitkomst? 

© pixabay.com

Seksspeeltjes voor vrouwen

De eerste erotische artikelen die ooit op de markt verschenen waren gericht op vrouwen. Dit begon al heel lang geleden met een replica van een penis en met de komst van de eerste vibrators was er geen houden meer aan. Tegenwoordig zijn er voor vrouwen duizenden verschillende artikelen te vinden. Vibrators blijven erg populair, maar ook de vagina speeltjes (vagina pompen, vagina balletjes en vibrerende eitjes) zijn erg populair. SexshopCity.be is een erg leuke sexshop met veel soorten speeltjes speciaal voor de vrouw. Wat opvalt is dat er qua seksmachines (toch niet heel bekend soort speeltje) er een groot aanbod is te vinden. Ook de categorie vibrators bij Sexshop City is zeker het bekijken waard. Let dan vooral op de G-spot vibrators, wand vibrators en Tarzan vibrators die toch heel erg populair zijn onder de vrouwen. Deze raden wij ook zeer zeker aan aan vrouwelijke lezers van dit artikel.

Seksspeeltjes voor mannen

Het moge duidelijk zijn dat masturbators het meest gebruikte seksspeeltje zijn door mannen, single en niet single. Ook de penisringen, anaal speeltjes en BDSM artikelen worden steeds populairder, maar masturbators worden nog het meest verkocht. Ook niet verwonderlijk, want je ziet duidelijk dat er veel spannende opties zijn. Van super realistische designs tot aan de meest futuristische opties van masturbators die nog net niet je e-mail beantwoorden zijn in overvloed te vinden. Wij hebben hiervoor Masturbators.be bekeken voor het aanbod van masturbators in België. Als aanrader qua mannen seksspeeltje wijzen wij je graag op de Fleshlight masturbator, vibrerende masturbators en de blowjob simulators. Hele leuke toys voor mannen die graag een intens en krachtig orgasme willen beleven die ook nog eens super realistisch is.

Erotische artikelen voor koppels

Wat bij SexshopCity.be tevens opviel waren de vele seksspeeltjes voor koppels. Zeker in de laatste jaren is dit aanbod vele malen groter geworden. Dat is een zeer leuke ontwikkeling voor stelletjes die graag samen meer willen genieten in bed. De seksspeeltjes speeltjes en koppel vibrators brengen een hoop extra plezier in de slaapkamer (eigen ervaring). Wat tevens duidelijk is te merken dat BDSM de hit in bed gaan worden voor de komende jaren. Een klein kijkje in de BDSM afdeling verraad al hoeveel plezier ermee te beleven valt. Experimenteer hiermee eens! Dit hoeft niet heel extreem te zijn, want je kunt ook prima onschuldige seksspelletjes spellen binnen het BDSM.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.