Weg met pluishaar!
Pluishaar… we hebben er allemaal wel eens last van. Vooral tijdens deze herfstdagen krijgen we er wel eens mee te maken. Wat doe je er aan?

© Pixabay.com
  • Vermijd droog haar. Dit is een van de oorzaken voor pluizig haar. Als je haar droog is, neemt het sneller vocht van de lucht op, met een pluizig gevolg als resultaat. Je haar regelmatig hydrateren is dus de boodschap. Kies voor een gepaste conditioner voor je haar en breng producten aan op handdoekdroog haar.
  • Producten waar alcohol in zit, zoals haarlak, gel of mousse, zijn echt slecht voor je haar. Ze drogen het haar alleen maar uit en het wordt een plakkerige boel in combinatie met de buitenlucht.
  • Een stijltang is erg populair. Veel vrouwen gebruiken het om kroeshaar tegen te gaan. Hiertegen helpt een stijltang inderdaad, maar dit is maar een tijdelijk effect. De hitte is namelijk een echte boosdoener. Kan je echt geen afstand nemen van de stijltang, kies dan voor een product dat je haren beschermt.
  • Plastic kammen en borstels… weg ermee! Kies voor een borstel met natuurlijke haren.
  • Gespleten haarpuntjes laat je het best eens knippen door je kapper. Ze zijn immers ook een van de vele oorzaken voor kroezelig haar.

Succes!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *