Welke haarkleur past het best bij jou?
Je haar bepaalt hoe je eruit ziet. En dan hebben we het niet alleen over kapsels, maar ook over de kleur. En de ideale kleur van je haar kan je bepalen aan de hand van je huidskleur.

© Pixabay.com

Het haar zwart verven is zeker niet voor iedereen bestemd. Je haar zwart kleuren kan je doen als je lichte ogen hebt (dit zorgt voor een mooi contrast) en een vrij lichte huid. Het is zeker voor de durvers.

Dit geldt eveneens voor een rode haarkleur. Er bestaan uiteraard verschillende tinten in rood. Je kiest best voor een warme tint als je zelf al vrij donker haar hebt. Koudere tinten zijn perfect voor diegenen die van zichzelf een lichtere haarkleur hebben.

Je haar blonderen is zeker en vast nog altijd ‘in’, maar let er wel op dat het er niet té wit gaat uitzien. Je hoeft je haar ook niet helemaal te blonderen om eens iets anders te doen; laat slechts enkele lokken kleuren en je ziet er al helemaal anders uit.

Heb je een lichtere huidskleur en wil je graag een brunette worden? Bruine tinten die je aan chocolade doen denken, zijn alvast een topper. Een donkerder huidstype? Dan moet je voor lichtere tinten qua bruine haarkleur gaan.

Succes!Lees nog meer over:, , , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *