Wolky Shoes huppelt de lente tegemoet
Schuif die koude wintermaanden maar aan de kant en treed in de voetsporen van Wolky Shoes. De nieuwe collectie vrouwenschoeisel wordt gekenmerkt door frisse ontwerpen, lichte zolen en zachte materialen. Het hoge draagcomfort en de zomerse kleuren laten je als het ware op wolkjes lopen.

Wolky Force
© Wolky.nl

Luchtige sneakers
In het Force Kinetic gamma kun je kiezen uit verschillende vormen en kleuren. De regenboog varieert van wit tot zwart, jeansblauw, rood, zilver metallic, taupe, licht roze, donkergrijs, antraciet en donkerblauw. Al deze sneakers hebben een elegante vorm en worden met veters dichtgeknoopt.

Heb je liever een iets meer open modelletje met een enkelriempje met gesp, ga dan voor de Force Magnetic-lijn. Deze sneakers benaderen het uitzicht van een open zomerschoentje, maar geven je tegelijkertijd het comfort van een sneaker.

De Force Electric-modellen vinden dan weer de ideale middenweg tussen Kinetic en Magnetic. De Electric-schoen sluit meer aan rond de voet dan de Magnetic, maar laat wel nog iets meer van je voet zien dan de Kinetic sneakers en wordt ook gesloten met een riempje over de wreef van de voet.
Op deze manier vind je werkelijk exact die schoen van jouw voorkeur en kun je zonder probleem kieskeurig zijn. Iets meer open, iets minder bloot, ietsje donkerder van kleur, ietsje lichter … finetune maar!

Wolky Ventana Tera
© Wolky.nl

Sportief geschoeid
Wie in een Ventana Tera modelletje stapt, kan zonder enig probleem een spurtje inzetten om de bijna wegrijdende bus te halen. Bovendien zullen heel wat mensen je met grote bewondering nakijken. Niet alleen omdat je je zo vlot voortbeweegt, maar vooral omdat je zulke fraaie en toch gemakkelijke schoenen draagt. Met de Ventana Tera sneakers staan je voeten in de spotlight. Ze zijn perfect combineerbaar met zomerse kledij en geven aan een sportieve look een stijlvol elan.

Stoere sandalen
De warme vooruitzichten van de zomer doen je misschien eerder naar een sandaal grijpen? Ook hierin kun je heel comfortabel gaan. De Revolution sandalen kunnen met gemak een stevige wandeling aan. Ze geven je voeten de luchtigheid van een sandaal, maar beschermen de voet en de tenen. Ze zijn voorzien van een dikke zool en zitten stevig rond de voet. Het kleurenpalet is werkelijk zomers en toch stijlvol. Je hebt de keuze uit diverse tinten blauw, rood, geel, groen en bruin.

Wolky Swing
© Wolky.nl

Swingend schoeisel
Wie toch iets meer openheid van een sandaal verwacht, moet voor een Swing-sandaal gaan. Drie elegante bandjes, eentje aan de tenen, eentje over de wreef van de voet en eentje achter de hiel, houden je voet stevig vast op een comfortabel dikke zool. Deze mooie sandaal laat je tenen, hiel en een stuk van de voetwreef bloot en geeft je dan ook echt een zomers gevoel. Ondertussen stap jij nog altijd kilometers ver en uren lang, zonder vermoeide voeten te krijgen, want elegantie hoeft geen degelijkheid te verdringen. De hippe kleuren van deze sandalen zullen je onmiddellijk verleiden.

Voor de lente en de zomer heb je bij Wolky Shoes opnieuw een ruime keuze. Dat wordt nog eventjes twijfelen, wikken en wegen en uiteindelijk de knoop doorhakken. Een ding blijft sowieso altijd hetzelfde: met een Wolky-schoen heb je altijd kwaliteit aan je voeten.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *