Yves Rocher producten: goed voor huid, haar en geurtjes
Naturelle eau de toilette van Yves Rocher

© Flickr.com

Naturelle van Yves Rocher is een sprankelende geurcreatie die u een gevoel van zorgeloosheid bezorgd. Een lichte, fruitige en sprankelende geur die u kan aanbrengen via een handige verstuiver. De parfum is samengesteld uit een combinatie van heerlijke geurnoten van frisse appel, Egyptische jasmijn, perzikbloesem, ceder uit Virginia, amber en muskus.

Phytum Actif Energie shampoo van Yves Rocher

Deze shampoo van Yves Rocher geeft uw haar meer glans en volume. De haarshampoo met fruitzuren geeft uw haar al na de eerste keer gebruik een prachtige glans met extra volume en zorgt dat het haar soepel valt. Leuk om weten is dat de shampoo tevens biologisch afbreekbaar is en dus milieuvriendelijker is, lekker ruikt en een flinke dosis vitaminen bevat.

Serum Végétal Force + van Yves Rocher

Als uw huid om meer aandacht vraagt dan gebruikelijk, dan biedt Force + uw huid een non-stop schoonheidsbehandeling. Deze langdurige werkzame, rijke en aangename samenstelling werkt 24 uur per dag tegen de 4 tekenen van het ouder worden. De crème zorgt voor een betere celcommunicatie zodat de huid goed kan blijven werken.

De voordelen op een rij:

  • Het vervaagt jouw rimpels en kraaienpootjes
  • Geeft uw huid de nodige stevigheid
  • Zorgt voor een stralende teint
  • Verfijnt de huidstructuur


Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *