Zeven spannende standjes om je seksleven wat spice te geven
Saai seksleven? Maak je geen zorgen: dat overkomt iedereen wel eens. Het kan zo zijn dat je seksleven met de liefde van je leven een beetje ingedut is. Toen jullie net samen waren konden jullie niet van elkaar afblijven: verschillende standjes, meerdere vrijpartijen per dag, constant verlangen naar elkaar. Nu liggen jullie ‘s avonds in bed met Netflix aan, niet echt sexy toch? Wat jullie nodig hebben zijn wat ideeën die je in bed kunt uitoefenen. Het is tijd om je seksleven weer een spice te geven!

© Pexels.com

The Magic Mountain
Bouw van alle kussens in bed een berg bij het hoofd van het bed. Vouw je lichaam over de kussens zodat je comfortabel én op een sexy manier ligt. Je vriend kan zichzelf op deze manier op een natuurlijke manier van achteren om je heen vouwen, zodat jullie beiden comfortabel liggen.

The Lotus
Dat jullie op zoek zijn naar nieuwe standjes betekent niet dat het direct niet romantisch moet zijn. De Lotus is een hele romantische houding om optimaal van elkaar te kunnen genieten. Laat je man met zijn benen gekruist over elkaar zitten, kniel en vouw je eigen benen om zijn lichaam zodat je met het gezicht naar elkaar toe zit.

The Trapeze
Voor meer spanning is de Trapeze hét standje wat je moet kiezen. Laat je vriend op de rand van het bed zitten, vorm je benen om zijn heupen op een losse manier zodat je jezelf naar achteren kan laten vallen. We weten zeker dat hij gek wordt van verlangen wanneer hij je op deze manier op de kop ziet hangen.

The Superwoman
De Superwoman is een standje waarbij je vrijwel bijna het gevoel hebt dat je echt kunt vliegen. Het lijkt een beetje op doggystyle, maar dan ‘zwevend’. Ga op de rand van een tafel liggen met je benen en een groot deel van je lichaam in de lucht (waarbij je vriend je een handje helpt van achteren) zodat je het gevoel krijgt dat je vliegt.

The Seated Scissors
Gevouwen benen én een comfortabel seksstandje, dat kan! Laat je vriend rechtop zitten met zijn benen recht voor zich. Ga schuin op hem zitten zodat een been op zijn heup ligt en het andere been tussen zijn benen ligt. Op die manier controleer jij de snelheid, de diepte en de intensheid.

The Viennese Oyster
De Viennese Oyster heeft wellicht een beetje rek- en strekoefeningen nodig vooraf. Ga op je rug liggen en gooi je benen in de lucht zodat je enkel boven je schouders uitsteken. Natuurlijk kan je vriend je daarbij een beetje helpen terwijl hij op deze manier de controle heeft tijdens de seks.

The Dragonfly
Langzaamaan wakker worden met stomende maar ontspannende seks? Wanneer je toch al lepeltje lepeltje ligt kun je net zo goed je buitenste been over de heup van je vriend slaan zodat je al heerlijk liggen intense seks kunt hebben. Perfect voor een luie maar spannende zondagochtend!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *