Zo breng je lippenstift perfect aan
Door lippenstift te dragen, kun je een hele outfit veranderen. Een outfit met een zwarte broek en een zwarte trui ziet er bijvoorbeeld heel anders uit als je rode lippenstift draagt en een beetje roze lippenstift kan ervoor zorgen dat een avondjurk nog stijlvoller oogt. Wij juichen het dragen van lippenstift dan ook zeker toe, maar het is wel belangrijk om de make up op de juiste manier aan te brengen. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

© pxhere.com

Lippenstift perfect aanbrengen met ‘Lip Shaping’
Lip Shaping is het perfect vormgeven van de lip door gebruik te maken van lippenstift. Er zijn twee manieren om de lippen perfect vorm te geven met make-up, namelijk door lip liner te gebruiken en de lippen helemaal te vullen met één kleur of door een solide kleur in de hoeken te gebruiken en de lippenstift wat vager te laten worden in het midden van de lippen. De meeste vrouwen kiezen voor de eerste methode en dit komt omdat deze methode het gemakkelijkste te implementeren is. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat iedere lip een andere vorm heeft en je dus niet zomaar de stappenplannen of tutorials van make up stylisten op kunt volgen bij het shapen van jouw lip. Jouw lippen zijn uniek en hebben dus een aparte aanpak nodig.

Lippen shapen: drie tips voor het beste resultaat
Lippenstift kan een outfit echt maken, maar door het make up product verkeerd aan te brengen kan het ook zeker afbreuk doen aan jouw zorgvuldig samengestelde outfit. Ga je jouw lippen shapen met lippenstift en wil je de juiste vorm houden, dan kun je dit het beste doen door onderstaande drie tips op te volgen.

Tip 1: begin met de buitenkant van de lippen
De beste manier om de vorm van je lippen aan te houden bij het gebruiken van lippenstift, is door met de buitenkant van de lippen te starten. Je neemt een goede lip liner in de kleur die jij aan wil brengen, je gaat dicht bij de spiegel staan en je volgt de vorm van je lip met de liner. Ga niet over de grens van je lip heen, want dan worden je lippen te groot.

Tip 2: gebruik concealer om de lippen heen voor een natuurlijke look
Door concealer om de lippen heen te doen, voorkom je dat jouw lippenstift uitloopt en alsnog de verkeerde vorm aanneemt. Daarnaast ziet het er natuurlijker uit als je concealer om je lippen heen doet dan een opvallende kleur poeder of wat dan ook en vallen de lippen beter op als je concealer gebruikt.

Tip 3: toch een andere vorm? Verberg je echte vorm van je lippen
Wil je toch een keer een andere vorm lippen maken met jouw lippenstift? Verberg de natuurlijke vorm van je lippen dan door concealer te gebruiken. Doe je dit niet, dan is het resultaat niet zo mooi en zie je altijd twee soorten lippen door elkaar.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.