Zo pak je donkere kringen onder je ogen aan
Donkere kringen onder de ogen, wie heeft daar nu eens nooit last van? Het is echter een schoonheidsprobleempje waar je wat aan kan doen. Tenminste, als je deze tips in je achterhoofd houdt!

© Pexels.com

Theezakjes
Theezakjes onder je ogen leggen, kan wonderen doen. Je huid wordt gezuiverd en het vermindert ontstekingen. Er wordt aangeraden om zwarte thee te gebruiken, omdat deze een hoog caffeïnegehalte bevat. En dit doet de bloedvaatjes krimpen.

Massage
Geef je zelf een zachte massage met je vingertoppen. Maak cirkelvormige bewegingen en ga langs je neus terug. Olie of lotion kunnen hierbij helpen, maar zijn zeker niet noodzakelijk.

Hydratie van de huid
Een hydraterende zalf voor je huid is een must. Als je een droge hebt, zien de kringen onder je ogen er immers tien keer erger uit. Smeer niet te veel uit, maar laat de zalf rustig inwerken.

Valkruid
Het is goed voor de bloedcirculatie en werkt ook uitstekend als je met blauwe plekken of ontstekingen te maken krijgt. Ook voor de huid onder je ogen is dit kruid ideaal. Ga even naar de natuurwinkel en je zal vinden wat je zoekt!

Aardappel
In sommige gevallen krijgen mensen donkere kringen, omdat ze te maken hebben met een pigmentprobleem. Een rauwe aardappel is hier het meeste geschikt. Zo licht je (helaas tijdelijk) de donkere kringen op.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *