Ik wil mijn ex terug!
Velen onder jullie hebben hebben dit waarschijnlijk al eens meegemaakt. Hij maakt het uit, maar jij wil dit helemaal niet. Er zijn een aantal kleine dingen die je kan proberen om je ex terug te winnen. Maar eerst en vooral moet je jezelf de vraag stellen: “wil ik dit eigenlijk wel echt?”. Als hij het uitmaakt, heeft hij daar immers zijn redenen toe. Heeft de relatie dan nog wel kans op slagen als jullie op termijn terug bij elkaar komen? Wie echt wil proberen, kan deze tips opvolgen:

© Pexels.com

Probeer de vriendschap te bewaren. Als je met elkaar vriendschappelijk kan blijven omgaan, groeit er misschien uiteindelijk weer iets meer. Maak dus geen ruzie, want dan zal er van vriendschap niet veel in huis komen.

Daag hem niet uit. Je moet niet met andere mannen gaan flirten om hem jaloers proberen te maken. Dat zal gewoon het verkeerde effect hebben.

Kom niet wanhopig over. Hem elke dag zitten te bellen is dus ook helemaal niet nodig. Dan zal hij beseffen wat je aan het proberen bent en ook dat zal niet aanslaan. Houd dus voldoende afstand.

Praat over andere dingen dan jullie verleden samen. Dat kan slechte herinneringen naar boven brengen en deze zijn niet bevorderlijk voor een nieuwe start.

Heb jij hier ervaring mee?Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *